Aftersales

0
0
0
s2sdefault

Ένας καλός λόγος για να επιλέξετε ένα ανακατασκευασμένο προϊόν VEGE είναι η "ψυχική σας ηρεμία", αφού όλα τα προϊόντα μας πωλούνται με 12μηνη εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας. Σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές μας, η εγγύησή μας δεν σας δεσμεύει από τον περιορισμό χιλιομέτρων εντός της περιόδου εγγύησης. Επιπλέον, με υποκαταστήματα σε όλη την Ευρώπη η VEGE διαθέτει πανευρωπαϊκό δίκτυο εγγύησης, για να σας βοηθήσει στην απίθανη περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με ένα προϊόν. Για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σημερινών απαιτητικών οδηγιών, όλα τα ανακατασκευασμένα προϊόντα VEGE κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα στην αγορά αυτοκινήτων μετά την πώληση. Οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί μας επιθεωρούν την ποιότητα κατασκευής σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Όλα τα στοιχεία των προϊόντων που ανακατασκευάζουμε καθαρίζονται καλά πριν ξεκινήσουμε την εργασία και όποτε είναι εφικτό εργαζόμαστε για τις ανοχές και τις διαδικασίες του κατασκευαστή της ΟΕ.

     

Μόλις η διαδικασία ανακατασκευής ενός προϊόντος ολοκληρωθεί, περνάει αυστηρούς τελικούς ελέγχους ποιότητας. Οι μέθοδοι ανίχνευσης λάθους όπως η POKA YOKE ακολουθούνται σε κάθε φάση της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας άψογη ποιότητα προϊόντος.

Η VEGE ανακατασκευάζει βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, κυλινδροκεφαλές, αντλίες, μπεκ ψεκασμού, κιβώτια ταχυτήτων, τουρμπίνες και DPF's. Σαφώς η τελική δοκιμή για κάθε κατηγορία προϊόντων ποικίλλει. Σε ορισμένες περιπτώσεις ολοκληρώνεται μια δοκιμή θερμής λειτουργίας, εκτός αν αυτό δεν είναι εφικτό. Άλλα προϊόντα που δεν μπορούν να δοκιμαστούν με τους προαναφερθέντες τρόπους, επιθεωρούνται σχολαστικά από τους τεχνικούς ελέγχου ποιότητας, προτού φύγουν από το εργοστάσιο για τις ευρωπαϊκές αποθήκες μας.

 

Έλεγχος Vege

     

Η Vege είναι γνωστή για την άριστη κατασκευαστική της ικανότητα και απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι έχουμε μια σειρά συμβάσεων ανακατασκευής για κατασκευαστές αυτοκινήτων που «εξωθούν» τα προγράμματα επανεγκατάστασής τους στη VEGE.
Στο δίκτυο καταστημάτων  που χρησιμοποιούμε, όλες οι συμβάσεις του ΟΕ διεξάγονται στις δικές μας μονάδες παραγωγής, όπου οι ελεγκτές ποιότητας εκπαιδεύονται για να διενεργούν επιθεωρήσεις σε επίπεδο ISO TS. Από οπουδήποτε κι αν πάρετε το νέο σας προϊόν της VEGE, σας προσφέρουμε μια Πανευρωπαϊκή εγγύηση.

Πολιτική ποιότητας VEGE -
«Για να επιτύχουμε την ικανοποίηση του πελάτη υιοθετώντας συνεχείς βελτιώσεις σε διαδικασίες και συστήματα».


Τι πρέπει να κάνετε αν έχετε κάποιο πρόβλημα;

Στην απίθανη περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με το προϊόν VEGE, θα πρέπει πρώτα να αναφέρετε στον προμηθευτή του προϊόντος σας. τον αριθμό του τιμολογίου και την ημερομηνία παράδοσης.

Οι διανομείς / αντιπρόσωποι / χονδρέμποροι / έμποροι λιανικής πώλησης είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία αξίωσης της VEGE και θα επικοινωνήσουν με την ομάδα μας για λογαριασμό σας.

Εκδίδουμε έναν μοναδικό "Αριθμό αίτησης εγγύησης" για κάθε ερώτημα που αναφέρετε. Αυτός ο αριθμός αίτησης χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς σε κάθε επαφή και μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την πορεία εξέλιξης του αιτήματος.

Σημαντικό:

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιο ελάττωμα με το προϊόν, θα πρέπει να το αναφέρετε στον προμηθευτή του προϊόντος το συντομότερο δυνατόν, αφού γίνει εμφανές και πριν από οποιαδήποτε προσπάθεια επισκευής. Οι μη εξουσιοδοτημένες εργασίες επισκευής ή διόρθωσης δεν θα γίνονται δεκτές, χωρίς προηγούμενη διαβούλευση ή γραπτή έγκριση από τον προμηθευτή σας.

 

Διαδικασίες εγγύησης Vege

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
:

Τα ακόλουθα βήματα πρέπει να τηρούνται σε περίπτωση πιθανής βλάβης που οδηγεί σε πιθανό αίτημα εγγύησης.

  1. Ο τελικός χρήστης / οδηγός αυτοκινήτου / συνεργείο πρέπει να επικοινωνήσει με τον διανομέα / αντιπρόσωπο / χονδρέμπορο / πωλητή λιανικής πώλησης που προμηθεύτηκε το προϊόν της VEGE και πρέπει να δώσει τις ακόλουθες πληροφορίες -


Ο αριθμός αναφοράς προϊόντος / σειριακού αριθμού

a. Μάρκα & μοντέλο του οχήματος

b. Την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος

c. Τα χιλιόμετρα του οχήματος κατά την αγορά του προϊόντος VEGE

d. Τα τρέχοντα χιλιόμετρα του οχήματος

e. Σαφές λεπτομέρειες του σφάλματος / ελαττώματος ή της κατασκευής

  1. Εάν ο τελικός χρήστης / ο οδηγός αυτοκινήτου / το συνεργείο συναρμολόγησης δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή που παρέδωσε τη μονάδα, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τον κλάδο VEGE, αναφέροντας λεπτομερώς τις απαιτούμενες πληροφορίες που περιγράφονται στο βήμα 1.
  1. Το όχημα πρέπει να παραδοθεί με έξοδα των αιτούντων, σε έναν επίσημο συμφωνημένο επισκευαστή. Καμία επισκευή ή διόρθωση δεν μπορεί να γίνει μέχρις ότου συμφωνηθεί γραπτώς το κόστος και ο τρόπος επισκευής με το υποκατάστημα VEGE.
  1. Η VEGE θα εκδώσει έναν μοναδικό αριθμό εγγύησης που θα χρησιμοποιηθεί ως αναφορά σε ολόκληρη την αίτηση, με κάθε αριθμό αλληλογραφίας, τιμολόγια κ.λπ. Καμία απαίτηση δεν θα πληρωθεί χωρίς τον επίσημο αριθμό παραγγελίας από την VEGE.
  1. Η VEGE διατηρεί το δικαίωμα να προμηθεύσει οποιαδήποτε εξαρτήματα που ενδέχεται να απαιτηθούν για την αποκατάσταση του σφάλματος. Όλα τα ελαττωματικά ή κατεστραμμένα μέρη που έχουν αφαιρεθεί σύμφωνα με τους όρους της παρούσας εγγύησης θα καταστούν ιδιοκτησία της VEGE και θα πρέπει να επιστραφούν.
  1. Η μη συμμόρφωση με οποιοδήποτε από τα παραπάνω σημεία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την εγγύησή σας και να ακυρώσει την αξίωσή σας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί το κόστος της εγγύησης, η VEGE πωλεί τα προϊόντα της σε τιμές Εμπορίου, καταφέρνοντας έτσι να αποφύγει μια εγγύηση περιορισμένης ευθύνης.

Αυτό δεν επηρεάζει τα δικαιώματα του τελικού χρήστη που περιγράφονται στον «νόμο περί πώλησης αγαθών», αλλά επιτρέπει στην VEGE να ζητήσει προσυμφωνημένες τιμές εργασίας για τις συμφωνηθείσες αξιώσεις. Σε καμία περίπτωση η VEGE δεν θα πληρώσει τα σχετικά έμμεσα κόστη της εγγύησης. Ενοικίαση αυτοκινήτου, απώλεια κερδών, αποζημίωση κλπ.