0
0
0
s2sdefault

 Προσπαθείτε να βρείτε κινητήρα για το αυτοκίνητό σας;


Ο ρυθμός παραγωγής κινητήρων στον κόσμο αλλάζει γρηγορότερα από ποτέ. Πριν από 20 χρόνια, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων θα κατασκεύαζε έναν τύπο κινητήρα που θα τον χρησιμοποιούσε στην παραγωγή του για χρόνια. Αυτή η πρακτική άλλαξε. Μείωσε τον χρονικό περιθώριο παραγωγής και άφησε την συνέχεια σε εξειδικευμένους κατασκευαστές αναβαθμίσεων κινητήρων, όπως η VEGE. Έτσι επιταχύνει την παραγωγή του όγκου, που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα πλήρης σειρά κινητήρων και ανταλλακτικών.  Τα πράγματα έχουν αλλάξει μαζικά. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αλλάζουν τώρα τον τύπο κινητήρων κάθε λίγα χρόνια. Η παραγωγή μικρής διάρκειας σημαίνει ότι μερικές φορές δεν υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις ανακατασκευής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Πλήρης σειρά κινητήρων αντικατάστασης
είναι πάντα διαθέσιμη, από το απόθεμά μας

 Νέα μοντέλα αυτοκινήτων - Ανακατασκευή της μονάδας πελατών.


Εάν βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να χρειαστείτε αντικατάσταση κινητήρα για ένα σχεδόν νέο όχημα κυκλοφορίας, τότε είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο να βρείτε μια παλιά μονάδα «πυρήνα» για ανακατασκευή. Το εν λόγω όχημα είναι απλά πάρα πολύ νέο στην αγορά. Κανένα όχημα δεν έχει πάρει το δρόμο προς τα συνεργεία και δεν υπάρχει έτοιμη προμήθεια παλαιών μονάδων.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η VEGE μπορεί να μην είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα προϊόν από απόθεμα, είναι ότι τα ζωτικά μέρη για την ανακατασκευή της μονάδας σας δεν είναι διαθέσιμα στην ελεύθερη αγορά. Για παράδειγμα, τα έμβολα δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά και δεν μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη ανακατασκευή, ώστε να θέσουμε τον κινητήρα σε πλήρη παραγωγή.

 

Σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς, η VEGE έχει βρει νέους τρόπους για να ικανοποιήσει τους πελάτες της.

Προσωπικές Μονάδες Πελατών (COU) - Μια υπηρεσία Bespoke

Η ομάδα πωλήσεων της VEGE είναι ειδική σε αυτό που κάνει και αν δεν μπορεί να σας προσφέρει ένα πλήρως ανακατασκευασμένο προϊόν από το απόθεμά της, είναι σε θέση να ανακασκευάσει την κατεστραμμένη / σπασμένη μονάδα σας μέσα σε λίγες μέρες.

Η υπηρεσία αυτή πιστεύουμε ότι είναι μοναδική από την VEGE και βασίζεται στο τεράστιο ευρωπαϊκό μας δίκτυο αξιόπιστων προμηθευτών. Κάθε υποκατάστημα VEGE βασίζεται σε μικρότερες τοπικές μονάδες ανακατασκευής, για να τους βοηθήσει να συμπληρώσουν την τυποποιημένη σειρά ανακατασκευασμένων προϊόντων VEGE.

Δεν υπάρχουν καθορισμένες τιμές. Κάθε μηχανή είναι διαφορετική. Κατ 'αρχάς συζητάμε μαζί σας για τη ζημιά του κινητήρα σας και σ' αυτό το σημείο προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια «τιμή προσανατολισμού», που υπόκειται σε έρευνα αγοράς. Μόλις η τιμή γίνει αποδεκτή, φροντίζουμε για την παραλαβή της μονάδας σας από τους μεταφορείς μας. Όταν το εργοστάσιο θα έχει την ευκαιρία να επιθεωρήσει τη μονάδα σας, θα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το κόστος της ανακατασκευής και να αποκτήσουμε την έγκρισή σας προτού προχωρήσουμε. Λίγες μέρες αργότερα ο επανακατασκευασμένος κινητήρας παραδίδεται πίσω σε εσάς για τοποθέτηση. Η μονάδα φέρει την ίδια πανευρωπαϊκή εγγύηση 12 μηνών σαν να αγοράσατε κάποιο προϊόν της VEGE.

   Εάν η παλιά σας μονάδα είναι μη επανακατασκευάσιμη ή είναι πάρα πολύ κατεστραμμένη ή πέρα για πέρα ασύμφορη οικονομικά για αποκατάσταση, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση «φιλική προς το περιβάλλον».
Το web based EcoXchange είναι ένα τμήμα της VEGE, που είναι ειδικό στην
αναζήτηση και προμήθεια μεταχειρισμένων κινητήρων και κιβώτιων ταχυτήτων.

Το EcoXchange είναι μια ανεξάρτητη πηγή και επομένως δεν περιορίζεται από έναν και μόνο
προμηθευτή. Το δίκτυο καλύπτει ολόκληρη την Ευρώπη. Το EcoXchange είναι πρωτοπόρα στην αναζήτηση μονάδων από αξιόπιστους αποσυναρμολογητές αυτοκινήτων. Έχουμε επίσης ισχυρούς δεσμούς και συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες, που παρέχουν πρόσβαση σε έναν όγκο προμήθειας κινητήρων με λίγα χιλιόμετρα από αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιά. Από καιρό σε καιρό επωφελούμαστε και από τους αρχικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων,  όταν προσφέρουν «πλεονασματικές ποσότητες» αγοράζοντας για το απόθεμα της Vege.

Συνολικά έχουμε πάντοτε 10.000 είδη  στην Ευρώπη. Προσπαθούμε ΠΑΝΤΑ να σας δίνουμε τα χιλιόμετρα των οχημάτων, ώστε να ξέρετε τι αγοράζετε πριν αγοράσετε....